Fa'ata'ita'i Fa'ata'ita'i Mosalemi Sili o lo'o Suia Alamanuia Fa'atau

O le seneturi lona 21 lenei—o se taimi ua motusia ai noataga masani ma ua avea le saolotoga ma sini autu o le soifua manuia i sosaiete i le lalolagi atoa.Fai mai le fa'alapotopotoga fa'apitoa o se fa'avae mo le tu'u'ese o le va'aiga fa'asao ma va'ava'ai i le lalolagi mai se tulaga lautele ma sili atu.

O nu'u Mosalemi e masani ona fa'avasegaina o sosaiete e sili ona masani-ae, se'i ou ta'u atu e le na'o latou.So'o se fa'alapotopotoga e iai lana lava fa'asoa fa'aa'oa'oga.Ae ui i lea, o le toʻatele o sui o nuʻu Mosalemi ua tulaʻi mai ma suia le pisinisi faʻatau i luga o se tulaga faʻavaomalo.I aso nei, o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga faʻailoga a Muslim ua avea ma faʻataʻitaʻiga o teuga lelei.

Ua ou tuufaatasia se lisi o Top Muslim fashion designers oe na toe faʻaleleia le fale gaosi oloa ma e tatau ona lauiloa.O lea, seʻi o tatou tilotilo.

Iman Aldebe.

Afai ei ai se mea e tasi (o le tele o isi mea) e mafai ona fesoasoani ia te oe e iloa ai o ia, o lana pulou-o le faiga o teuga.Ua avea Iman Aldebe fa'ailoga a Suetena o se fa'amalosi mo tama'ita'i i fafo e una'ia i latou e motusia filifili ma lele sa'oloto.

Na fanau Iman i se Iman ma na tupu aʻe i se siosiomaga masani.Ae ui i lea, sa tauivi o ia e ala i le au faitio ma faia se matata i faiga masani.O ana mamanu ua maua le viia faavaomalo ma ua faʻaalia i le tele o Fashions Weeks, aemaise Paris Fashion Week ma Niu Ioka Fashion Week.

Marwa Mataupu.

Ua faalogo ea ia VELA?O se fa'ailoga ta'uta'ua i faiga fa'aMusalemi ma o le galuega fita a Marwa Atik.

Na amata Marwa Atik o se tamaititi tausi maʻi ma mamanuina le tele o ana sikafu.O lona fiafia i le fa'ata'ita'iina o sitaili eseese o hijab lea na fa'aosofia ai se tasi o lana vasega e fa'aosofia o ia e fa'aulu i le fa'ata'ita'iina o sitaili—ma na ia faia.O le amataga lena o le VELA, ma e leʻi muta lava talu mai lena taimi.

Hana Tajima.

Na lauiloa Hana Tajima i lana galulue faʻatasi ma le faʻailoga o le lalolagi UNIQLO.Na fanau o ia i se aiga o tusiata i Peretania, ma tuʻuina atu ia te ia le ituaiga siʻosiʻomaga saʻo e atiina ae ai le fiafia i teuga.

Afai e te maitauina, o mamanu a Hana e fa'aogaina i sitaili masani ma fa'aonaponei.O lona manatu o le faia lea o lavalava tauagafau ma suia le manatu o laei tauagafau e leai se sitaili.

Ibtihaj Muhammad (Louella).

E le mafai ona e 'LE'Iloa Louella (Ibtihaj Muhammad) - ma afai e te le iloa, o le taimi lenei na e iloa ai o ia.O Louella o le tagata muamua Amerika na manumalo i se pine Olimipeka i se hijab.E ese mai i le avea ma se tagata ta'alo maualuga e iloa e tagata uma o ia, o ia fo'i e ana le igoa fa'ailoga e ta'ua o LOUELLA.

O le faʻailoga na faʻalauiloaina i le 2014 ma ofoina atu ituaiga uma o sitaili, mai laʻei, suʻega oso i mea faʻaoga.O se fa'alavelave tele i fafine Mosalemi-ma e leai se mafua'aga e le tatau ai.


Taimi meli: Tes-08-2021