E fa'afefea ona tu'ufa'atasia tu'uga papalagi ma se la'ei fa'aMuslimi?

O teuga o se ituaiga o faʻaaliga o le tagata lava ia.O mea uma e uiga i le fa'ata'ita'iina o foliga ma, i le tele o tulaga, fa'atosina mai.

O le ufimata faa-Islam, poʻo le hijab, o le faʻafeagai tonu lava.E uiga i le tauagafau ma le faatosinaina o sina mea itiiti e mafai ai.

Peita'i, ua fa'atupula'ia le aofa'i o tama'ita'i Mosalemi o lo'o fa'afefiloi ma le manuia ia mea e lua.

Latou te maua musumusuga mai le ala savali, auala maualuga ma mekasini faʻailoga, ma latou tuʻuina atu i ai se hijab-friendly mimilo - faʻamautinoa e ufiufi mea uma vagana ai foliga ma lima.

E lauiloa i latou o Hijabistas.

O Jana Kossiabati o le faatonu o le blog Hijab Style, lea e oo atu i le 2,300 asiasiga i le aso mai le salafa o le lalolagi, e aofia ai Aferika, Sasaʻe Tutotonu ma le Iunaite Setete.

"Na ou amata i le lua ma le afa tausaga talu ai," o le tala lea a Jana, o le Peretania o Lepanese.

"Na ou vaʻai i le tele o blog blogs ma le tele o blogs Muslim ae ou te leʻi vaʻai i se mea faʻapitoa e faʻapitoa i le faiga o laei a tamaitai Muslim.

"Na ou amataina laʻu lava 'upega tafaʻilagi e tuʻufaʻatasia elemene o mea o loʻo sailia e tamaʻitaʻi Mosalemi ma ia faʻaogaina laʻei masani ma talafeagai ia i latou."

Fa'ata'ita'iga

O Hana Tajima Simpson o se fa'ailoga fa'ailoga na liliu mai i Isalama i le lima tausaga talu ai.

I le amataga, na faigata tele ia te ia ona suʻe lana lava sitaili aʻo mulimuli i tulafono hijab.

"Na ou leiloa le tele o oʻu uiga e ala i le ofuina o le hijab i le taimi muamua. Na ou manaʻo e pipii i se tasi mamanu ma vaʻavaʻai i se auala patino, "o le tala lea a Hana, e sau mai Peretania ma Iapani.

"Sa i ai se manatu patino sa i ai i loʻu ulu e uiga i le foliga o se tamaitai Mosalemi o le Abaya uliuli (ofu ato ma sikafu), ae na ou iloa e le moni lenei mea ma e mafai ona ou faataitai i oʻu foliga, a o tauagafau. .

"E tele tofotofoga ma mea sese e suʻe ai se sitaili ma se foliga ou te fiafia i ai."

E masani ona fai blog Hana e uiga i ana mamanu ile Style Covered.E ui o ona lavalava uma e fetaui mo tamaitai e ofuina le hijab, na ia fai mai na te le mamanuina ma se vaega patino o tagata i le mafaufau.

"O le mea moni ou te mamanuina mo aʻu lava.

"Ou te mafaufau i mea ou te manaʻo e ofuina ma mamanuina. E toʻatele foʻi aʻu tagata faʻatau e le Mosalemi, o le mea lea e le faʻatatau i aʻu mamanu naʻo tagata Mosalemi."


Taimi meli: Tes-08-2021